Ruimte om te leven

Voor jou staat ‘ruimte’ centraal: ruimte in vierkante meters, maar vooral ook ruimte om je heen. Heerlijk om de gemakken van de stad onder handbereik te hebben, maar al die mensen boven op elkaar? Niks voor jou. De 30 huurwoningen zijn geclusterd in kleine rijtjes en daardoor omgeven door veel tuinen en openbaar groen. Dat geeft ‘lucht’. En binnen? Het oppervlak varieert van ca 117 tot ca 142 m2: perfect voor jou (en je gezin).

Optimaal wooncomfort

De woningen hebben energielabel A+++. Dat is indrukwekkend! Dit is te danken aan o.a. de PV-panelen, triple glas, vloerverwarming, grandioze isolatie en natuurlijk de warmtepomp. En de afwerking is helemaal zoals je mag verwachten op dit niveau: luxe en tijdloos. Een fraaie keuken (met inductiekookplaat), smaakvolle badkamer (mét ligbad) en met de inrichting kun jij alle kanten op. De 3 slaapkamers zijn heerlijk licht en ook de open zolder heeft daglicht, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tussenwoning of hoekwoning? Jij kiest

De 30 huurwoningen staan in kleine rijtjes: 2 van 7, 2 van 5 en 1 van 6 woningen. Dus zijn er maar liefst 10 hoekwoningen – een unieke kans! Of je nu kiest voor zo’n hoekwoning of liever een tussenwoning wilt, alle woningen zijn op ruime kavels gebouwd: gemiddeld zo’n 152 m2 voor de tussenwoningen en circa 250 m2 voor de hoekwoningen. Waar de zon ook staat, jij vindt altijd wel een lekker plekje om buiten te zitten! En achterin je tuin heb je een poort. Handig voor de kids, wanneer ze weer eens onder de modder thuiskomen. En handig voor jou: je boodschappen til je zo vanaf je fiets de keuken in. Even bij de buren op bezoek? Ga lekker ouderwets achterom. Want wonen in Buitenplaats Wijnbergen is het beste van toen en het mooiste van nu.